06
апр.
Проектиране на метални конструкции

Проектирането на стоманени конструкции се основава на Еврокод 3(БДС EN 1993). Детайлното проектиране, включващо и производствените чертежи има съществено влияние върху стойността на изпълнението им. Нашият екип от професионалисти е на ваше разположение.

18
мар.
Монтиране на метални конструкции

Монтиране на метални конструкции по готови технически проекти зададени от клиента или изготвени от нашия екип .Опитните ни специалисти разполагат с необходимата техника за качествен и бърз монтаж.

18
мар.
Лазерно рязане

Лазерното рязане е високоефективен метод за рязане на листов материал от стомана. Изрязване на детайли от листов материал, при зададени от клиента проекти. С тази технология на рязане се гарантира прецизно изрязване на сложни детайли, като срязаната повърхност не се нуждае от допълнителна обработка.

18
мар.
Разкрояване и пробиване

В производствената ни база разполагаме с автоматизирана ленто-отрезна машина за бързо и прецизно разкрояване и пробиване на профили.Изпълнението на отворите се извършва по два способа :чрез пробиване и чрез плазмено рязане(за листов материал). Отделните детайли могат да бъдат маркирани с цел по-прецизната изработка на конструкцията и разпознаваемост по проектна документация.

18
мар.
Бластиране

Всички стоманени профили и листови материали, върху които ще се нанасят бои или подобни продукти, трябва да бъдат подготвени съгласно БДС EN ISO 8501. Бластирането се извършва в производствен цех оборудван от KALTENBACH Германия, прилагайки автоматизирана технология. Основно предимство е високата производителност и качеството на изпълнение. Интересно и много полезно